БЕР
П'ятниця
29
00:15

​Керівник Головного управління Нацполіції розповів про пріоритетні завдання

23 червня в обласному главку відбулась зустріч начальника ГУНП Юрія Олійника з представниками мас-медіа. Введенні на Житомирщині карантинні заходи обмежели кількість учасників заходу, проте бажаючі мали можливість спостерігати за онлайн-трансляцією. Питання, озвучені керівником поліції області, стосувались як найбільш резонансних подій у регіоні, так конкретних планів Юрія Олійника щодо організації роботи:

- Безпека та спокій громадян, швидке й адекватне реагування на їх заяви та повідомлення – чітке першочергове завдання. Ефективна комунікація з журналістами лише сприятиме досягненню цієї мети.


Відтак керівник висловив намір зробити подібні зустрічі систематичними, як і відновити особисті прийоми громадян, у тому числі виїздні у райони, як тільки дозволить загальна ситуація в області та країні загалом.


Начальник ГУНП розповів про заходи поліції по затриманню підозрюваного у травмуванні 9 людей в Іршанську:

- Ми встановили особу, яка підвозила підозрюваного, напрям його руху. Змінили тактику своїх дій і робимо все залежне, аби отримати позитивний результат.


Оцінюючи останні події щодо дорожньо-транспортних пригод за участі поліцейських в Овруцькому та Олевському районах, Юрій Олійник сказав про неприпустимість подібних фактів і принципову позицію щодо однозначного звільнення таких працівників зі служби, а їх керівників – із займаних посад:

- Ті, хто покликані захищати закон та права громадян, не можуть самі його порушувати. Маю на меті організувати роботу так, аби не допускати подібних випадків у подальшому.


Водночас відповів керівник і на запитання про безпеку журналістів в області та задекларованих ним і його родиною статків.

Вчора

Сторінки:
Нагору