КВІ
Четвер
25
13:50

​На Житомирщині чоловік палицею побив власного батька. ВІДЕО

Звягельські поліцейські оголосили чоловіку про підозру у травмуванні батька

39-річний чоловік наніс тілесні ушкодження палицею власному батькові. Днями правоохоронці Новоград-Волинського районного відділу оголосили йому про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. За такі дії підозрюваному може загрожувати ув’язнення.


Наприкінці червня до поліцейських із повідомленням про вчинення домашнього насильства звернувся 68-річний житель м. Новограда-Волинського.


Правоохоронцям, які прибули на місце події, чоловік розповів, що між ним та 39-річним сином виник конфлікт, у ході якого молодший наніс старшому декілька ударів палицею по руках та спині. Як з’ясували поліцейські згодом, син і раніше вчиняв протиправні дії відносно заявника, проте чоловік не звертався за допомогою до поліції через прохання дружини. А після її смерті, син почав застосовувати до нього ще й фізичну силу.


Тож відносно кривдника правоохоронці склали адміністративні матеріали за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства…) КУпАП, провели з ним профілактичну бесіду, а після проведення судово-медичної експертизи розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ.


Днями слідчі Новоград-Волинського районного відділу оголосили чоловіку про підозру у вчиненні вказаного правопорушення.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору