БЕР
П'ятниця
29
08:03

​На Житомирщині п'яний водій протаранив паркан приватної садиби. ВІДЕО

У м. Баранівці нетверезий водій протаранив паркан приватної садиби – поліцейські оформили відповідні адмінматеріали

Уночі 26-річний водій автомобіля «Opel» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення із парканом на одній із вулиць м. Баранівки. Сам керманич не постраждав. Нині йому загрожує адмінвідповідальність у вигляді штрафу та позбавлення права керувати транспортним засобом.


Подія сталася вихідними. Під час спілкування із водієм, жителем Коростенського району, поліцейські помітили, що він має явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти відповідне тестування. Його результат – 2,28 проміле алкоголю в крові.


Відтак відносно водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів…) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП і направили їх до суду для прийняття відповідного рішення.


Нагадуємо, що керування транспортними засобами у стані сп’яніння тягне за собою покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування на строк 1 рік.

Вчора

Сторінки:
Нагору