БЕР
П'ятниця
29
17:01

​На Житомирщині поліцейські активно пропагують важливі аспекти серед молоді. ВІДЕО

Упродовж літнього періоду поліцейські регіону проводять активну профілактичну роботу зі школярами, щоб убезпечити і урізноманітнити їх дозвілля. До такої корисної практики долучаються не лише правоохоронці різних служб, але й представники інших зацікавлених відомств, а також громадських організацій.

Улітку поліцейські традиційно є частими і бажаними гостями у підліткових клубах та інших осередках дозвілля школярів. Дітям нетривіально розповідають про правила безпечної поведінки, особливо в умовах воєнного стану, пропонують засвоїти основні аспекти у формі ігор, естафет і вікторин.


– На таких заходах ми працюємо спільно з колегами з різних служб: кінологами, вибухотехніками, патрульними і поліцейськими охорони. Окрім того, до цієї роботи приєднуються і рятувальники, і представники «Червоного хреста» та інших громадських організацій, у тому числі міжнародних. Фактично, щодня в області відбуваються такі зустрічі, а за 2 літніх місяці цих заходів проведено близько 250, - розповів інспектор ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Олександр Сірик.


3 серпня в обласному центрі з юними учасниками підліткового клубу зустрілись ювенальні офіцери та поліцейські охорони. Захід відбувся на одному зі спортивних майданчиків міста недарма.


Поліцейські повторили з дітлахами правила безпечної поведінки у формі ігрової вікторини. А потім разом провели веселу руханку та естафети.


Компанію дітям склав Максим Швець – старший лейтенант Управління поліції охорони в Житомирській області, а за сумісництвом український чемпіон з вуличної гімнастики (Street workout). На волонтерських засадах він вже виховав понад 400 юних спортсменів.


– Безпека і здоровий спосіб життя – це основоположні аспекти для повноцінного розвитку юного покоління. Власним прикладом показуємо, яким цікавим і корисним може бути літнє дозвілля на спортивних майданчиках, що таке командний дух і наскільки важливо бути сильним і міцним тілом, - коментує Максим Швець.


На завершення заходу діти отримали від поліцейських символічні подарунки.

Теги: відео

Сторінки:
Нагору