КВІ
П'ятниця
19
19:52

​На Житомирщині попрощалися із 22-річним військовим, якого вбив ворожий снайпер

9 травня у Коростені провели церемонію прощання із 22-річним військовим, який загинув у зоні ООС від кулі ворожого снайпера. У хлопця залишилася дружина та маленький син.

Сергій Коробцов загинув у зоні проведення Операції Об'єднаних сил 6 травня. На прощання з військовим прийшли родичі військовослужбовця, жителі Коростеня та керівництво міста й області. Нагадаємо, 7 травня Суспільне повідомляло, що в зоні проведення ООС загинув 22-річний військовий з Житомирщини.


За оцінками кореспондентки Суспільного Аліни Домбровської, попрощатися із загиблим військовослужбовцем прийшло близько тисячі людей.


Родич солдата Олексій Литвинчук розповідає, що спершу Сергій пішов служити на строкову службу, але згодом вирішив піти на контракт до 8 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського.


"Він любив життя, любив людей, – каже Олексій Литвинчук. – Але долю свою пов`язав з військовою службою. Залишився в нього синочок, якому 2 роки. Це в нього була перша ротація. Він відслужив на передові 4 місяці. Ще через місць мав прийти у відпустку. В нього було сильне поранення – верхня частина голови фактично знесена. Це з якогось новітнього озброєння він був смертельно поранений".


Навчався Сергій Коробцов у коростенському навчально-виховному комплексі №12.


"Сергій був випускник саме нашої 12-ї школи, – говорить директорка НВК №12 Галина Нижник. – Він був дуже вихованою, дуже чемною дитиною. Уже в школі він вирішив собі обрати професію, яка називається військовий. Професію – захищати свою рідну землю".


Сергія Коробцова поховали в селі Ушомир Коростенського району.

Сторінки:
Нагору