КВІ
Субота
20
02:41

​На Житомирщині проходять навчання кандидати у патронатні вихователі із трьох областей України. ВІДЕО

Впродовж серпня-вересня поточного року у Житомирі триває навчання кандидатів у патронатні вихователі та їх помічників із Житомирської, Київської та Рівненської областей. Про це повідомляє Житомирський обласний центр соціальних служб.

Директорка центру Ганна Антіпова розповіла, що це перший етап навчання, який зібрав 7 кандидатів та 7 їхніх помічників із трьох областей.


Протягом навчального курсу кандидати формують компетентності у питаннях догляду, виховання та реабілітації влаштованої в сім’ю патронатного вихователя дитини, взаємодії з батьками чи родичами дитини та спеціалістами, залученими до організації послуги, в найкращих інтересах дитини.


За результатами підготовки кандидатів у патронатні вихователі тренерами та психологом готуються рекомендації про можливість надання послуги патронату над дитиною у відповідній територіальній громаді із залученням міждисциплінарної команди – спеціалістів служби у справах дітей, центру соціальних служб чи фахівця із соціальної роботи, психолога, дільничного лікаря та інших дотичних фахівців.


Дивіться детальніше у ВІДЕО.

Вчора

Сторінки:
Нагору