КВІ
Четвер
25
14:39

​На Житомирщині сьогодні продовжаться пошуки зниклої вагітної жінки - залучено болотохід. ВІДЕО

З 9 грудня у Попільнянській територіальній громаді відновили пошуки чоловіка та дружини, котрі пішли з дому та не повернулися, лишивши вдома двох дітей. До пошуків залучили снігоболотохід. Про це Суспільному розповів речник Житомирського районного управління ДСНС Юрій Татарчук.

За його словами, пошуки поновили одразу, як тільки дозволила погода – саме через похолодання та сніг з 7 грудня у пошуковій операції зробили перерву. З 9 грудня пошуки відновили, залучивши снігоболотохід зі спеціального центру швидкого реагування ДСНС України у місті Дрогобич, що на Львівщині.


"У пошукових роботах задіяли автомобіль високої прохідності "Богун". Рятувальники комунального підприємства на воді Житомирської області знову прибули на водойму. Наразі автомобілем "Богун" перевіряють територію плеса та очеретів поруч з ним. Можливо, вони вийшли ближче до очерету, тому там теж проводяться обстеження", – повідомив Юрій Татарчук.


Розшукують подружжя Кондратюків – чоловіка та його вагітну дружину – з 4 грудня.


"Поліцейські встановили, що чоловік та дружина вийшли з дому, лишивши там двох малолітніх дітей віком сім та чотири роки. За словами старшого хлопчика, батьки пішли на риболовлю, однак ввечері додому не повернулися. Було обстежено місцеву водойму, куди нібито пішли батьки. Залучили квадрокоптер – таким чином вдалося знайти човен, яким міг користуватися чоловік", – розповіла речниця Нацполіції області Алла Ващенко.


У пошуках подружжя обстежують дно водойми. Після того, як всюдихід вийде на берег, дно продовжать обстежувати водолази.


Станом на 10 грудня тіло 31-річного чоловіка вдалось знайти та дістати з води.


Як повідомляють у поліції, наразі у рамках відкритого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу щодо причин його смерті. За попередніми висновками, чоловік загинув унаслідок утоплення у воді.


Пошуки 26-річної жінки рятувальники планують продовжити 11 грудня.

Вчора

Сторінки:
Нагору