КВІ
Субота
20
11:36

​На Житомирщині у лісі виявили зниклого 2-річного хлопчика. ВІДЕО

Як повідомляють в поліції, 2-річний хлопчик встиг пройти близько 2 кілометрів углиб лісу від свого обійстя.

На щастя, його швидко знайшла одна з пошукових груп поліцейських. Подія сталась у неділю, 21 березня на півночі Житомирщини. Про зникнення свого племінника віком 2,3 роки до поліції повідомила овручанка. За словами заявниці, їй подзвонила перелякана сестра із с. Кам’янівки та повідомила, що не може знайти свого маленького сина.


Село невеличке і знаходиться у лісистій місцевості. Тож, не гаючи часу, поліцейські поділились на спільні з місцевими жителями пошукові групи і взялися відпрацьовувати територію. Окрема група у селі перевіряла хати-пустки, закинуті приміщення, чагарники на околицях тощо. Інші прочісували ліс по визначених секторах.


– У лісі були окремі ділянки, де ще лежав сніг. На ньому ми помітили сліди дитячого взуття і пішли по них. Увесь цей час голосно гукали хлопчика на ім’я. Врешті побачили дитину. Малюк спокійно ішов лісовою дорогою, а коли ми його покликали, розвернувся нам назустріч, - розповів заступник начальника Овруцького відділу поліції Петро Бородій.


Службовим автомобілем поліцейські привезли малюка у село і передали матері. На щастя, з хлопчиком нічого не сталось, а своєї подорожі він не злякався. Маленького мандрівника передали матері. Деталі цієї надзвичайної події - дивіться у ВІДЕО

Вчора

Сторінки:
Нагору