КВІ
Вівторок
16
16:47

​Стали відомі подробиці резонансної трагедії на Житомирщині

Одна з версій поліції Житомирщини, яка розслідує смерть трьох військовослужбовців в Андрушівському районі – отруєння чадним газом. Наразі районне відділення "Житомиргазу" проводить перевірку систем газопостачання у будинку, де жили військові.

8 жовтня о 8.10 ранку троє військовослужбовців на з’явилися на щоденне шикування, розповів Суспільне.Житомир заступник командира військової частини Сергій Поліщук. За його словами, на службі військові зарекомендували себе позитивно, тож, пошуки почали саме з квартири, яку вони винаймали:


"За місцем проживання в селищі Новоівницькому виявили їхні тіла. Всі троє військовослужбовців служили в одному підрозділі, позитивно характеризувались по службі. Один із них – старший солдат, два – солдати. Посади – звичайні оператори. Два військовослужбовці були призвані на службу з осені 2017 року, з березня 2018 – проходили службу за контрактом. Одного військового призвали у 2018 році, а у 2019 він перейшов на контракт. Баринов Володимир з Дніпропетровської області та Костянтин Максимюк з Чернівців були неодружені. Сергій Мельников з Сумської області – одружений, в нього двоє дітей: 2018 і 2019 року народження".


Житель села Новоівниця Андрушівського району Віталій Кулінський проживає поряд з місцем загибелі військових. Каже, що чоловіки жили тут близько року:


"Вони втрьох знімали квартиру. Один в коридорі лежав, один – у ванній, а третій – в ліжку. Моя версія – один мився у ванній, один спав, а третій, мабуть, почув запах і почав іти до колонки, але по дорозі впав".


Речниця Нацполіції Житомирщини Алла Ващенко розповіла, що на тілах загиблих під час попереднього огляду видимих слідів насильницької смерті виявлено не було:


"На місці події працювали слідчо-оперативні групи головного управління Нацполіції в області та Андрушівського відділення поліції. На даний час призначено судово-медичну експертизу. Розглядаються різні версії щодо причин події. Однією з версій є отруєння чадним газом. В квартирі встановлено відповідне обладнання і, можливо, витік стався через його тимчасову несправність".


За словами головного інженера Попільнянського відділення ПАТ "Житомиргаз" Віктора Рубахи, у будинку, в якому виявили тіла військовослужбовців, тривають перевірки внутрішніх систем газопостачання.

Вчора

Сторінки:
Нагору