КВІ
Вівторок
23
11:54

У Коростенському районі правоохоронці провели черговий етап контрдиверсійних навчань. ВІДЕО

​Сьогодні, 18 лютого, відбувся черговий етап контрдиверсійних навчань, що проводяться в області координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ. До виконання завдань були залучені підрозділи поліції регіону, нацгвардійці, військовослужбовці та рятувальники.

Під час навчань правоохоронці відпрацьовували узгодженість дій різних сил для виявлення та затримання правопорушників, а також попередження вчинення ними деструктивних дій. Зокрема, було перевірено алгоритми взаємодії у разі переховування диверсійних груп у лісових масивах та закинутих будівлях, барикадування ними приміщень, спроб втечі під час конвоювання тощо.


Бійці роти поліції особливого призначення ГУНП забезпечували оточення та блокування визначених об’єктів, а інспектори груп реагування патрульної поліції Коростенського райуправління дбали про безпеку дорожнього руху та обмежували доступ до потенційно небезпечної території. Також до їх функцій входила перевірка керманичів та їх транспортних засобів щодо наявності зброї, вибухівки та інших заборонених предметів.


До моніторингу та координації дій підрозділів поліції та інших сил був залучений і мобільний Ситуаційний центр ГУНП.

Вчора

Сторінки:
Нагору