БЕР
Четвер
28
15:58

​У Житомирі на вулиці Параджанова, де минулоріч уклали новий асфальт, утворилося провалля

На житомирських вулицях Параджанова, Короленка та Космонавтів через дощі та зношеність колектора утворилися провалля в асфальті. Ремонтом займаються працівники Житомирводоканалу.

Про це Суспільному розповів головний інженер Житомирводоканалу Сергій Єрьомін. За його словами, на вулиці Параджанова западина досягла розміру 30 квадратних метрів. Минулого року на цьому місці уклали новий асфальт.


"На даний час на вулиці Параджанова розкопка не закопана. Ми плануємо там перекладку – потрібно замінити приблизно 170 метрів напірного колектора. Стоки ми не можемо перекрити, тому працюємо на постійно діючому колекторі. Це теж нам трохи ускладнює роботу. З наступного тижня ми вже будемо приступати до заміни трубопроводу. Ми постійно моніторимо ситуацію, аварійна бригада приїжджає, дивиться, ставить на місце огородження, якщо його збивають з місця", – розповів Сергій Єрьомін.


На вулиці Космонавтів діаметр провалля – два метри. Майстер водоканалу Максим Міщенко каже, що для його ремонту потрібно замінити зношену трубу:


"Тут утворився провал, бо згнила труба і частина ґрунту провалилася в колектор. Зараз ми замінюємо цю трубу і засипаємо все. На цей ремонт ми плануємо витратити до двох годин часу".

Сторінки:
Нагору