КВІ
Четвер
25
09:00

​У Житомирі великі торговельні центри не працюють через карантин

В Житомирі цими вихідними великі торговельні центри не працюють у зв’язку із введенням в Україні "карантину вихідного дня". Продавці непродовольчих товарів на ринках на роботу вийшли.

Це з'ясували кореспонденти Суспільного. Зокрема, на парковці торгівельного центру "Епіцентр" зранку в суботу 14 листопада – з десяток автомобілів. Магазин сьогодні працює лише для видачі інтернет-замовлень. Біля входу охоронець каже, що у вихідні торговельний центр не працюватиме.


Зачинений і торговельний центр "Олді", на дверях магазину – табличка "Торговельний центр "Олді" тимчасово не працює".


На Житньому ж ринку приватні підприємці, які торгують непродовольчими товарами, на роботу вийшли. Дехто на камеру каже, що товар не відпускають, а просто знаходяться на робочому місці.


Продавчиня Валентина ж відкрито каже, що сьогодні торгує, бо має право, оскільки постанова Кабінету Міністрів про впровадження "карантину вихідного дня" не набула чинності – її не опублікували у виданні "Урядовий кур’єр":


"Це в рамках закону і ми повинні всі працювати, тому що постанова не вступила в законну силу. Я рахую, що ми все правильно робимо".


Нагадаємо, що супермаркетам і магазинам, у яких відведено не менше 60% площі під продукти харчування, дозволено працювати під час карантину "вихідного дня", без обмеження торговельного асортименту.

Вчора

Сторінки:
Нагору