КВІ
П'ятниця
19
11:46

​Юрій Оханський у Житомирі проінспектував проведення тестування з географії

Сьогодні, 15 червня, у Житомирській області для проходження тестування з географії зареєструвалися 6 044 учасника. Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання задіяно 24 пункти в 4 освітніх округах: містах Житомир, Бердичів, Новоград-Волинський, Коростень.

У місті Житомир задіяно 12 загальноосвітніх шкіл, одну з який проінспектував заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський.


«Сьогодні проходитиме останнє тестування основної сесії ЗНО-2021, яка стартувала 21 травня. Оцінювання проходить відповідно до визначеного порядку та з дотриманням всіх протиепідемічних заходів», – повідомив Юрій Оханський.


На пункті ЗНО при вході проводиться температурний скринінг учасників, перевіряється наявність одягненої захисної маски. На вході до пункту тестування передбачені місця для обробки рук антисептиками.


В аудиторіях під час тестування між учасниками обов’язковою є дистанція 1,2 м. Приміщення провітрюються і дезінфікуються. У пункті проведення тестування також чергують медичний працівник та поліцейський.


Учасники, які будуть мати температуру понад 37 ℃ градусів не будуть допускатися до ЗНО та автоматично реєструватимуться на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання.


Проведення тестування розпочалося об 11 годині. Тестування виконуватиметься протягом 150 хвилин. Тест налічує 54 завдання, за правильне виконання яких можна набрати 90 балів.


Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з усіх предметів відбудеться не пізніше 30 червня 2021 року.


Випускники, які не зможуть узяти участь в основній сесії, зможуть зареєструватися для проходження ЗНО у додаткову сесію, яка відбудеться з 29 червня до 14 липня. Тестування з географії у додаткову сесію відбудеться 14 липня 2021, а результати додаткової сесії будуть розміщені до 23 липня 2021 року.


Загалом в Україні на тестування з географії зареєструвалося майже 175 тисяч осіб. Для учасників створено 743 пункти тестування.


Щиро бажаємо кожному учаснику, кожній учасниці показати свій найкращий результат на ЗНО.


Нагадаємо, в Україні 21 травня стартувала основна сесія ЗНО. Першим провели тестування з хімії, на яке зареєструвалося 423 учасника, на ЗНО з іспанської, французької та німецької мов – 65 учасників, англійської – 4 064, математики – 10 108 та математики (рівень стандарт) – 2 248, української мови й української мови та літератури – 12 603, історії України – 10 627, фізики – 996, біології – 4 484 учасників.

Вчора

Сторінки:
Нагору