КВІ
Субота
20
13:02

​В Озерному на Житомирщині попрощалися із загиблим на Харківщині курсантом Дмитром Студінським

У селі Скоморохи Житомирського району попрощалися із загиблим в авіакатастрофі під Чугуєвом Дмитром Студінським. Церемонія прощання розпочалася із панахиди в місцевому храмі. Провести в останню путь 21-річного військового прийшли його рідні, друзі та знайомі.

Це трагедія для всієї України, але найбільше – для сім'ї, каже родичка Діми Студінського Катерина Березовська:


"Дуже важко перенести таку трагедію. Це трагедія для всієї України. Батьки віддали своїх дітей здоровими, а їх не вберегли. Це наші діти, наше майбутнє. Всі сили ми віддавали, батьки раділи, вся родина раділа, що він так старався. Він так мріяв бути військовим і літати! Але таке горе сталося… Це золота дитина і Бог його забрав на небеса. Нам сказали, що вони тут свою місію виконали і вони потрібні там… У Дмитра залишилися батьки і старший брат Вова".


Жительки села Скоморохи Любов Картиш та Людмила Вербовська-Шестакова згадують Дмитра, як дуже розумного, ввічливого, доброго, спокійного та чуйного хлопця.


Тільки хороше пригадує про Діму і директор Озерненської гімназії Анатолій Власюк:


"Дмитро Студінський розпочав навчання маленьким хлопчиком у нас в гімназії, а у 2016 році закінчив її. Це прекрасна людина – відповідальний, дисциплінований, дружній хлопець. Професію військового він давно мріяв отримати, на жаль, така трагічна подія обірвала його життя".

Вчора

Сторінки:
Нагору