КВІ
П'ятниця
19
23:22

​У Києві поліцейська з Житомирщини вміло поєднує зайняття спортом та несення служби у правоохоронних органах

«Волейбол тренує бути швидкою, спритною і мати блискавичну реакцію, що важливо у роботі правоохоронця», - поліцейська Наталія Подойко

Лейтенант поліції вміло поєднує зайняття спортом та несення служби у правоохоронних органах. Дівчина грає у жіночій і чоловічій командах. Неодноразово виборювала кубки та займала призові місця. Крім того, вона перебуває у столичній лізі волейболу.


Наталія Подойко народилась у селі Чорнорудка на Житомирщині. Ще в шкільні роки дівчина захоплювалась футболом, а згодом зацікавилась волейболом. Після закінчення школи вступила до Національної академії внутрішніх справ на факультет психології. Та навіть під час навчання в академії не пропускала можливості зібрати команду та пограти.


Після закінчення вишу два роки працювала у батальйоні конвойної служби та наразі працює психологом у Шевченківському управлінні поліції. За цей період взяла участь у багатьох тренінгах та масових заходах, де перебуває у складі антиконфліктних груп.

«У волейбол професійно граю з 13-ти років. Саме цей вид спорту для мене став не просто захопленням чи хобі, а частиною мого життя. Волейбол тренує бути швидкою, спритною і мати блискавичну реакцію, що важливо у роботі правоохоронця», - вважає лейтенант поліції.


Наталія грає у жіночій команді «Багіра» та в чоловічій «Фенікс». Дівчина неодноразово виборювала кубки та займала призові місця. Крім того, вона перебуває у столичній лізі волейболу.

Сторінки:
Нагору