БЕР
Вівторок
19
11:21

​З медичного працівника до власниці мініпекарень – шлях колишньої безробітної з Коростишева

Іноді у професійному житті відбуваються такі кардинальні зміни, про які раніше ніхто й подумати не міг. Колишня безробітна Коростишівської районної філії Житомирського ОЦЗ Ірина працювала близько тридцяти років за спеціальністю «Сестра медична» – фельдшером декілька років у ФАПі та тривалий час сестрою медичною у санаторії «Лісова казка», що знаходиться у місті Коростишеві.

Здавалось, що професію змінювати не потрібно, коли б не масове вивільнення працівників санаторію. На жаль, Ірина зіткнулась із труднощами працевлаштування. Але давня мрія її та всієї родини надихнула, завдяки послуги служби зайнятості, на відкриття сімейної пекарні «Багет» з великим асортиментом хлібобулочних та кондитерських виробів.


Наразі, Ірина ділиться досвідом започаткування власної справи з учнями Коростишівського професійного аграрного ліцею (кухарі, продавці), проводить екскурсії та надає поради молоді – як круто можна змінити свою кар’єру.


Піцайоло, які працюють у пекарні, постійно вдосконалюють свою продукцію, навички приготування, а пані Ірина, як господиня і наставниця, дбає про це. Тому піци з двох мініпекарень «Багет» найсмачніші у місті (це думка багатьох відвідувачів).


Крім того, Ірина, працюючи керуючою магазином-пекарнею, надає нові робочі місця. У пекарню влаштувалась кухарем ще одна Ірина, яка скористалась послугами служби зайнятості у сприянні працевлаштуванню і отримала направлення на роботу.


Господарка ділилася з фахівцями філії, що завжди любила випікати смачненьке і мати власний бізнес. Брат, сестра, інші члени родини примножують і вдосконалюють створену справу. Мрії збуваються!

Вчора

Сторінки:
Нагору