ЛИП
Субота
27
14:15

​На Житомирщині поривами вітру дерева повалило на дорогу та на автомобіль

18 квітня на Житомирщині через негоду поривами вітру в Коростені дерево повалило на автомобіль, а в Андрушівці дуб впав на дорогу та перекрив рух в обидві сторони. Про це повідомила пресслужба головного управління ДСНС в Житомирській області.

У повідомленні йдеться, що інформацію про повалену осику на авто в Коростені повідомили 18 квітня о 12:49 на номер "101" Служби порятунку.


"На "101" зателефонували та сказали, що в Коростені потрібна допомога рятувальників, щоб прибрати дерево. Виявилося, що через сильний вітер стара осика впала на припарковану машину. Рятувальники бензопилою розрізали та відтягнули дерево", — пише пресслужба ДСНС.


За інформацією головного управління ДСНС в Житомирській області, також сьогодні вночі на номер "101" повідомили, що потрібна допомога з прибирання дерева, яке перекрило рух на автодорозі біля Андрушівки у Бердичівському районі.


"На місці виявилося, що старий дуб впав і перекрив дорогу у обидва боки. Рятувальникам знадобилося 15 хвилин, щоб розрізати та прибрати дерево з проїжджої частини дороги", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Вчора

Сторінки:
Нагору