ТРА
Четвер
16
20:00

​У Радомишлі квартирний злодій з помешкання викрав 60 тис грн та вартісну техніку

Пообіді 27 квітня до поліції звернулася 56-річна жителька міста із заявою про крадіжку грошей та цінних речей з її помешкання. Вже за кілька годин правоохоронці затримали причетного до правопорушення. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому.

Потерпіла розповіла, що на кілька годин відлучилася у господарських справах. Коли провернулась, виявила, що у квартирі хтось побував: з помешкання було викрадено 60 тисяч гривень та вартісні ґаджети.


На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 (м. Радомишль) Житомирського райуправління. Поліцейські зафіксували всі обставини та вилучили наявну слідову інформацію.


Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та встановили причетного до правопорушення: вже за кілька годин після вчиненого правоохоронці затримали у місті 43-річного жителя Хмельниччини.


Встановлено, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Цього разу він скористався відсутністю господині та потрапив до квартири, пошкодивши металопластикове вікно. З оселі забрав усе цінне, що зміг знайти.


У чоловіка вилучили частину викраденого, також поліцейські з’ясовують, як саме він розпорядився рештою.


Слідчі відділення поліції №3 (м. Радомишль) Житомирського райуправління повідомили фігуранту про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


За вчинене підозрюваному загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Сторінки:
Нагору