ЧЕР
Понеділок
17
14:32

​У Житомирі відбувся тренінг «Школа подружнього життя»

У Житомирі, в рамках заходу «Ти і твій вибір», Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з Поліським Національним Університетом було проведено тренінг «Школа подружнього життя».

Захід відбувся за підтримки місцевих організацій та мав на меті підвищити обізнаність молоді про важливість здорових стосунків.


Тренінг проводили досвідчені фахівці у сфері сімейної психології: тренерка Школи подружнього життя, керівник Житомирського обласного відділення Української асоціації сімейних психологів Тетяна Можаровська та психолог, психотерапевт, виконувачка обов’язків завідувача кафедри психології Поліського національного університету Алла Литвинчук.


Під час тренінгу учасники обговорювали ключові питання, пов’язані з коханням та закоханістю, відносинами між партнерами, їх протилежностями та відповідністю. Однією з основних тем була проблема токсичних відносин: як їх виявити та уникнути. Також учасники визначали для себе особистісні цінності у відносинах та обговорювали важливість власних кордонів.


Однією з інтерактивних частин тренінгу була гра «Як розпорядитися власним життям», яка допомогла учасникам зрозуміти, як робити правильний вибір у життєвих ситуаціях. Ця гра сприяла розвитку навичок прийняття рішень та саморефлексії.


На завершення тренінгу, учасники обговорили тему «Життєвий вибір» та розробили особистий гайд по здоровим стосункам. Цей гайд включав рекомендації щодо підтримання гармонійних відносин та уникнення конфліктів.

Вчора

Сторінки:
Нагору