ЧЕР
Понеділок
3
16:28

Схопилася за ножа: На Житомирщині жінка поранила колишнього коханого

​Хорошівські поліцейські затримали підозрювану у пораненні жителя громади

Повідомлення про завдання тілесного ушкодження 45-річному мешканцю села Олішівки надійшло до поліції 17 травня близько 19:15. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (Хорошів) Житомирського райуправління.


Попередньо встановлено, що того дня разом з господарем оселі вживала спиртне його 30-річна знайома, колишня співмешканка. Після застілля жінка взялася за приготування їжі, тоді ж між нею та чоловіком виник конфлікт. У ході суперечки вона травмувала опонента ножем, що тримала у руках.


Отямившись, жінка намагалася допомогти пораненому та викликала «швидку». Медики одразу ж госпіталізували потерпілого. У нього було діагностовано проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з пошкодженням легені.


Слідчі затримали причетну у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України (Затримання уповноваженою службовою особою).


Нині правоохоронці інкримінують жінці вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


Відповідно до чинного законодавства таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору