ТРА
П'ятниця
17
15:40

​Майже 40 тис грн за вихідні: у Ботанічному саду збирали кошти для житомирських десантників

Упродовж вихідних у Ботанічному саду Житомира відвідувачі зібрали майже 40 тисяч гривень на потреби 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Про це 29 квітня на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив ректор Поліського національного університету Олег Скидан.

За його словами, зібрані кошти направлять на ремонт автівок, придбання FPV-дронів та акумуляторів до них.


"Передсвятковий тиждень починаємо з гарних новин: протягом вихідних (27-28 квітня) у Ботанічному саду Поліського національного університету імені Героїв-десантників було зібрано майже 40 тисяч гривень. Їх відвідувачі кидали у спеціальну скриньку на вході. Дякуємо кожному, хто завітав у Ботанічний сад та підтримав фінансово ініціативу по збору коштів на актуальні потреби десантників 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади (ремонт військових автівок, придбання FPV-дронів та акумуляторів до них) ", — написав Олег Скидан.


Окрім прогулянки по саду відвідувачів чекало "справжнє свято української пісні", яке влаштували артисти, виконуючи композиції на патріотичну тематику.


"Для нас усіх за честь було зустріти у Ботанічному саду родину полеглого Героя — випускника Поліського національного університету, десантника 95 бригади, найрезультативнішого зенітника ЗСУ Андрія Лінійчука", — додав Олег Скидан.


Ректор нагадав, що Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників доступний для відвідування і прогулянок щовихідних з 10 до 16 години.

Вчора

Сторінки:
Нагору