КВІ
Субота
27
08:25

​Двох друзів-земляків з Житомирщини доля звела в одній бойовій частині

З початку повномасштабного вторгнення Віталій Кухарець та Володимир Кучер несли службу при п’ятому відділі Житомирського РТЦК та СП.

Уважність і старанність, відповідальність та чітка громадянська позиція вигідно виділяли їх з-поміж інших. Обидва здобули авторитет серед командування та особового складу.


У вересні минулого року капітана Віталія Кухарця призначили начальником штабу однієї з військових частин, а через місяць старшого лейтенанта Володимира Кучера перевели у ту ж військову частину. Тепер вони не просто товариші, а бойові побратими.


Обидва захисники народилися у лютому з різницею у три роки.


Уже вдруге вони святкуватимуть день народження з усвідомленням, що як раніше, більше ніколи не буде. Обидва завжди готові чинити спротив ворогу, захищати рідну Україну.


На запитання, про що мріють у свій день народження, в один голос відповідають: «Про Перемогу!»


Кам’янчанин Віталій Олександрович Кухарець закінчив Житомирський державний університет імені Івана Франка. Потім навчався на кафедрі військової підготовки інституту імені С. П. Корольова. З 2017-го року проходив службу за призивом офіцерів запасу.


Володимир Володимирович Кучер народився у селі Попільні. Освіту здобув в аграрному університеті. Як і його товариш, навчався на кафедрі військової підготовки.

Вчора

Сторінки:
Нагору