ТРА
П'ятниця
17
11:43

​На Житомирщині від імені керівництва ОВА шахраї «збирають» кошти для ЗСУ

Шахраї продовжують користуватися довірою жителів Житомирщини та намагаються виманювати гроші нібито для потреб нашої армії. Про це повідомляє заступник голови Житомирської ОДА Олександр Федько.

«Сьогодні в черговий раз до мене звернулись представники бізнесу та повідомили, що вони отримали лист про збір коштів для ЗСУ нібито від Житомирської обласної військової адміністрації за моїм підписом. І це не перший випадок. Адже, ще до цього, надходила інформація про дзвінки підприємцям та благодійникам про збір коштів від осіб, які представлялись моїм ім’ям.


Звертаю увагу усіх – Житомирська обласна військова адміністрація та я особисто не збираємо кошти від громадян, зокрема й на потреби ЗСУ. Допомога для армії забезпечується Гуманітарним штабом при адміністрації, кошти можуть збирати лише офіційно зареєстровані благодійні та волонтерські організації.



Тож лист, отриманий представниками бізнесу є повністю сфальсифікованим. Я вже звернувся щодо цього випадку до правоохоронних органів.


Шановні жителі Житомирщини! У разі подібних звернень необхідно ретельно перевіряти інформацію та одразу повідомляти правоохоронні органи у випадку виявлення шахрайства»

Вчора

Сторінки:
Нагору