ТРА
П'ятниця
17
07:22

​На Житомирщині завершено контрольну перевірку виконання вимог законів у сфері цивільного захисту

На Житомирщині завершилася контрольна перевірка виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб.

У період з 22 по 30 квітня комісія ДСНС України перевіряла органи управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Житомирської області та її ланок, аби оцінити готовність їх до виконання поставлених завдань. Зокрема, перевірено організацію укриття населення в захисних спорудах області, планування заходів з евакуації, реагування на надзвичайні ситуації різного характеру, а також виконання протипожежних заходів та заходів цивільного захисту в закладах освіти, медичних установах. Членами комісії також надано методичну допомогу районним державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування територіальних громад щодо організації заходів цивільного захисту на місцевому рівні.


30 квітня під головуванням заступника голови обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександра Федька були підведені підсумки. У нараді взяли участь керівники районних військових адміністрацій, територіальних громад, які перевірялися. Під час наради заступник голови комісії ДСНС України Андрій Бондаренко ознайомив присутніх з проєктом акту контрольної перевірки, що найближчим часом буде підписаний та поданий на розгляд Кабінету Міністрів України.

Вчора

Сторінки:
Нагору