ТРА
П'ятниця
17
13:36

​На Звягельщині поліцейські затримали підозрюваного у смертельному травмуванні чоловіка

Зранку 30 квітня до поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення лікарні доставлено 36-річного жителя селища Першотравенська з тілесними ушкодженнями. На жаль, врятувати його життя не вдалося. У ситуації розбирались правоохоронці Звягельського райвідділу.

Поліцейські з’ясували, що напередодні потерпілий за місцем свого проживання розпивав спиртне разом з 38-річним знайомим, жителем того ж селища. Потому між чоловіками виник раптовий конфлікт, у ході якого старший наніс тілесні ушкодження молодшому та пішов геть.


Правоохоронці його розшукали на одній із вулиць селища. Чоловік свою провину визнав. Слідчі поліції затримали фігуранта у порядку ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Нині поліцейські Звягельського районного відділу, за погодженням з окружною прокуратурою, оголосили чоловікові підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати тривале ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору