ТРА
П'ятниця
17
07:01

​Овруцька поліція встановила крадія з приватного будинку

Поліцейські встановили причетність жителя району, який здійснював ремонт у чужому будинку, до крадіжки інструменту. У чоловіка вилучили викрадене, триває з’ясування обставин події.

До поліції звернулась 28-річна жителька районного центру із повідомленням про крадіжку майна з батьківського будинку, розташованого у с. Гошеві. Заявниця розповіла, що виявила пропажу болгарки з помешкання.


Поліцейські з’ясували, що в будинку проводився ремонт. Деякі роботи виконував 57-річний житель сусіднього села, відтак чоловіка розшукали з метою опитування. Він зізнався у причетності до злодіяння. Викрадений інструмент правоохоронці вилучили та передали власниці.


Нині у рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) триває з’ясування обставин події. Привласнення чужого майна може обернутися для чоловіка штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору