ТРА
П'ятниця
17
04:35

​Про роботу «Custody Records» бердичівські поліцейські розповідали майбутнім правникам

29 квітня студенти юридичного факультету Бердичівського фахового коледжу промисловості, економіки та права ознайомилися з особливостями професії поліцейського.

Інспектор з дотримання прав людини Бердичівського райвідділу поліції Тетяна Войтюк показала майбутнім юристам, які нині проходять відповідну навчальну практику у райвідділі, функціонування системи Custody Records.


Поліцейська розповіла, що кожен крок як поліцейських, так і затриманих фіксуються камерами відеонагляду. А також усі проведені процесуальні дії вносяться до підсистеми Custody Records. Це відбувається задля забезпечення законних прав затриманих, а також самих поліцейських, аби уникнути ситуацій із безпідставним звинуваченням правоохоронців у неправомірних діях.


Інспекторка ознайомила хлопців та дівчат із вимогами до процедури прийняття затриманих до райвідділу та продемонструвала функціонування кожної кімнати. На закінчення екскурсії практиканти переглянули відеоматеріали з прикладами діяльності, що були зафіксовані системою.


Студенти подякували поліцейській за пізнавальну та цікаву розповідь. Дехто з них поділилися планами долучитися до лав Національної поліції після закінчення навчання.

Вчора

Сторінки:
Нагору