ТРА
П'ятниця
17
13:06

​У Житомирі перехожі допомогли чоловіку довезти мотоцикл, який він... поцупив напередодні

Виклик на 102 надійшов 5 березня о 20-ій годині від громадянина, відносно того, що по вулиці Хлібній невідомий має намір викрасти у дідуся мопед. Встановивши всі обставини події, патрульні відтворили хронологію вчиненого злочину.

36-річний чоловік, перебуваючи напідпитку, переліз через двометровий паркан і вирішив відпочити на подвір’ї приватного будинку по вулиці Небесна Сотня. Прокинувшись, помітив, що спав під тентом поряд з мотоциклом, який і повів за собою. Через тривалу дію алкоголю, чолов’яга йшов по вулиці невпевнено.


Перехожий з жалю вирішив допомогти громадянину довезти мотоцикл. Іншим небайдужим здалося, що чоловік, який йшов поряд з «дідусем», ймовірно, має намір викрасти мотоцикл і, наблизившись, налякали перехожого. Рух продовжили поряд з чоловіком вже інші двоє. Підійшовши до гаражу, на який вказав дідусь, третій небайдужий зателефонував до поліції, повідомивши, що двоє намагаються ошукати діда. Прибувши на місце події, поведінка останнього патрульним здалася дуже дивною.


В ході перевірки фактів поліцейські встановили, що реєстраційних документів да даний транспорт особа при собі не мала. В подальшому чоловік зізнався, що викрав даний мотоцикл на вулиці Небесної Сотні. Встановивши власника транспортного засобу, патрульні затримали викрадача. Ним виявився 36 річний житомирянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ст 307 ККУ і звільнився з місця позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору