ТРА
П'ятниця
17
13:47

У Житомирі поліцейські охорони затримали чоловіка, який поцупив… крісло з кафе

​Уночі 11 серпня поліцейські наряду реагування, виїхавши за сигналом про спрацювання сигналізації у закладі харчування, застали чолов’ягу, який чимдуж втікав з плетеним кріслом у руках. Як з’ясувалось, предмет меблів він викрав з кафе.

Повідомлення про сигнал тривоги надійшло близько першої години ночі. Відтак поліцейські охорони вже за кілька хвилин були на місці події. Від кафе, у якому спрацювала сигналізація, чимдуж біг молодик з плетеним лозовим кріслом у руках. Його затримали для з’ясування обставин події. Під час огляду приміщення працівники наряду реагування помітили, що на вхідній арці літньої тераси від’єднано ремінці. Вочевидь, таким чином зловмисник потрапив всередину. Як з’ясувалось згодом, крісло, що було у затриманого, викрадене саме з цього приміщення.


На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Затриманим виявився 20-річний житомирянин. Молодик зізнався у крадіжці. Викрадене у нього вилучили. Подію кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Законодавством за такі дії передбачено від 3 до 6 років позбавлення волі.


Триває подальше з’ясування обставин події.

Вчора

Сторінки:
Нагору