БЕР
Вівторок
19
07:51

​Юрій Денисовець взяв участь в офіційній церемонії закриття театрального сезону у Житомирі

Закриття 78-го театрального сезону у Житомирі відзначили виставою «Вій». До офіційної церемонії закриття долучилися заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець та начальник Управління культури та туризму ОВА Анатолій Душко, які привітали артистів та вручили їм відзнаки.

Показ вистави відбувся 30 червня на сцені «Навколокультурного простору». Режисер-постановник вистави — заслужений артист України Петро Авраменко.


Як розповів Петро Авраменко, «Вій» створено за мотивами відомого твору Миколи Гоголя. Зберігши притаманну Гоголю містичність, режисер зробив виставу, яка занурює глядача у містичний світ, наповнений мелодикою українських народних пісень, розкутого гумору і вражаючого драматизму.



Гоголівські персонажі живуть і діють у двох світах: в містичному і реальному, фантастичному і побутовому. Дві заблудші душі Хоми та Панночки прагнуть знайти вихід, але не можуть бо один не здатен покаятися, а друга не може простити.


Це вічне протистояння закручує у вир не лише їх, а й усіх оточуючих. Всі вони стають заручниками своїх жахів які водять їх душі по замкнутому колу.




Вчора

Сторінки:
Нагору