ТРА
Вівторок
21
12:24

В Житомирі у 25-річного гравця інтерактивної лотереї​ виявили невідомі речовини

В ніч з першого на друге січня під час спільного патрулювання поліції з нац гвардійцями, увагу інспекторів привернула особа , що рухалася по вулиці Київська. Юнак, худорлявої статури, вдягнений в капюшон, як раз виходив з приміщення інтерактивної лотереї. Намагаючись уникнути зустрічі з патрульними, хлопець пришвидшив рух.

Громадянин поводив себе досить підозріло, його дії були уповільненні, розмовляв ніяковіючи. Документів при собі для встановлення особи хлопець не мав, назвав , як пізніше з’ясувалося, вигадане імя, а також невірну адресу проживання. Під час проведення поверхневої перевірки у громадянина представниками нац гвардії не було виявлено жодних предметів або речовин, що заборонені в обігу.


Проте в наявності були численні договори заставного майна з ломбарду, також при собі юнак мав квитанцію, яка була видана в приміщенні інтерактивної лотереї на суму 50-т гривень. Як пояснив юнак в усній розмові, гроші заплатив, очікуючи отримати виграш.


2 дні потому, 4-го січня близько 2-ї години ночі, патрулюючи, вздовж Київського шосе, екіпаж помітив невідомого громадянина.

Під час проведення поверхневої перевірки патрульні виявили в чехлі мобільного телефону, що був ретельно прихований, два пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження. Як згодом встановили патрульні поліцейські це був той самий громадянин, якого спинили напередодні. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Громадянина патрульні доправили до міськвідділку.

Вчора

Сторінки:
Нагору