ТРА
П'ятниця
17
08:26

​Житомирщина пліч-о-пліч з Естонією

Юлія Єлістратова, амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та відома українська легкоатлетка, зустрілася з Крісто Енн Вагою, депутатом парламенту Естонської Республіки.

Пан Ваго взявся за надзвичайне виклик – подолати 1700 км на велосипеді з Таллінна до Києва. Ця подорож, яку він планує завершити за 6 днів, має на меті показати, що Україна є набагато ближчою до країн Європейського Союзу, ніж здається багатьом.



У рамках його візиту до Житомира, Юлія Єлістратова та Крісто Енн Ваго разом провели символічну велопрогулянку містом, демонструючи солідарність і підтримку між двома країнами. Цей жест підкреслює міцні зв’язки та спільні прагнення до миру і дружби, відображаючи гасло проєкту: «Разом переможемо».


Ця подія є чудовим прикладом того, як спортивні й культурні заходи можуть стати мостом між народами, сприяючи розумінню та взаємопідтримці. Вона також відіграє ключову роль у поширенні ідеї єдності серед молоді через спорт і здоровий спосіб життя, які є основою проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Вчора

Сторінки:
Нагору