ЧЕР
П'ятниця
7
19:24

​Житомирське "Полісся" з мінімальним рахунком обіграло "Кривбас"

Житомирський футбольний клуб "Полісся" у матчі 28 туру Української Прем'єр-ліги на виїзді обіграв криворізький "Кривбас" з рахунком 1:0.

Матч проходив на стадіоні "Гірник" у Кривому Розі. За планом команди мали грати 12 травня, втім, через те, що упродовж гри кілька разів оголошували повітряну тривогу, команди догравали матч 13 травня.


Але і 13 травня через оголошені повітряні тривоги матч між "Поліссям" і "Кривбасом" спочатку почався невчасно, а потім знову був перерваний сигналом повітряної тривоги.


Упродовж двох днів єдиним голом став м'яч, забитий житомирцями 12 травня на 25 хвилині гри. Після блокування "Кривбасом" удару французького легіонера "Полісся" Яссіна Фортюне м'яч відскочив до центрального півзахисника "вовків" В'ячеслава Танковського. Саме Танковський відправив м'яч у дальній кут воріт "Кривбаса" і забив єдиний гол у грі.


13 травня ворота обох команд під час догравання матчу лишилися сухими. Таким чином "Полісся" перемогло "Кривбас" з мінімальним рахунком 1:0.


За результатом гри "Полісся" здобуло три очки і має тепер 46 очок. Житомирці зрівнялися за кількістю очок з львівським "Рухом", який, втім, перебуває на п'ятому місці турнірної таблиці УПЛ через перевагу в додаткових показниках. "Полісся" займає шосту сходинку таблиці, зберігаючи шанси на путівку до єврокубків. Четвертим йде "Дніпро-1", в активі якого 48 очок.


"Кривбас" же після програшу "Поліссю" втрачає можливість поборотися за срібні нагороди та путівку до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Вчора

Сторінки:
Нагору