ТРА
П'ятниця
17
13:07

​На благодійному ярмарку у Новогуйвинському збирали кошти для ЗСУ

На Житомирщині у Новогуйвинському другого травня відбувся благодійний ярмарок, на якому волонтерки ініціативи "Об’єднані перемагати" зібрали понад 27 тисяч гривень для ЗСУ.

Про це Суспільному повідомила волонтерка Світлана Самойлова. Зі слів волонтерки, зібрані гроші спрямують на закриття потреб військовослужбовців.


"Це колективне рішення було, у нас багато однодумців, які вирішили, що ми це маємо робити. Дуже багато пасок було прикрашених, ми думали, що можливо залишаться, але через 15 хвилин вже нічого не було. Сьогодні ці хлопці, які їдуть на Лиман, показали мені автобус на якому будуть їхати — вікна повністю розбиті та зашиті фанерою. Думаю, зберемо грошей і я запропоную дівчатам, щоб купити скло та замінити вікна", — сказала Світлана Самойлова.


Місцева жителька Новогуйвинського Таміла поділилася, що прийшла на благодійний ярмарок купити паску для друга-військовослужбовця.


"Сьогодні я купила таку чудову пасочку, також пограла в лотерею та виграла намисто і придбала слойки. Паску хочу відправити своєму найкращому другу і куму, бо він хрестив мого синочка, який воює на Сході. Дуже ми за ним сумуємо, його вже довго немає з нами, він дуже рідко приїжджає. Завтра відправляємо посилку і таку чудову паску йому відправимо. Це і благодійний внесок і паска буде йому смакувати", — розповіла Таміла.


Гостя із Запоріжжя Дар’я на благодійному ярмарку придбала прикраси для доньки Василини та сувенір для брата. Вона розповіла, що у рідному місті теж влаштовують благодійні ініціативи.


"У нас в місті також проводять багато ярмарків. Ми таке любимо відвідувати, підтримувати, допомагати. Це дуже важливо зараз. Ми купили шпильки та гільзу для брата", — сказала Дар'я.


Відвідувачі ярмарку мали змогу взяти участь у лотереї.


"Ось така прикольна штука — лотерейка. За мінімальний донат 20 гривень можна виграти. І інтрига і азарт є і плюс – люди донатять. Така крута ідея", — розказала волонтерка Дар'я.


Загалом під час ярмарку зібрали 27 тисяч 488 гривень.

Вчора

Сторінки:
Нагору