ТРА
П'ятниця
17
11:45

​На Житомирщині чоловік зарубав сокирою свою матір та намагався спалити її тіло. ВІДЕО

Удень 30 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки про те, що її сусід зачинився в будинку та почав забивати дошками вікна, а на подвір’ї відчувався запах диму.

В оселі також була його лежача літня мати, тому сусідка запідозрила, що, ймовірно, чоловік вчиняє домашнє насильство. На місце події негайно прибули поліцейські.


Правоохоронців чоловік до будинку не впускав, тому, запідозривши вчинення кримінального правопорушення, що загрожує життю людини, поліцейські прийняли рішення про проникнення до житла (відповідно до ст. 39 Закону України «Про поліцію»).


У будинку вони виявили понівечене тіло 83-річної жінки. Інші частини тіла криміналісти знайшли в печі – чоловік намагався їх спалити, ймовірно плануючи приховати злочин.


З місця події експерти вилучили ймовірне знаряддя вбивства та інші свідчення протиправного діяння.


Слідчі затримали 50-річного жителя Андрушівки у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті жінки.


Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Тривають слідчі дії та вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Вчора

Сторінки:
Нагору