КВІ
Субота
27
11:03

​Безпека на канікулах: поліцейські Малинщини нагадали дітям про головні правила

Поводження поблизу водойм та в побуті, мінна безпека, Інтернет-серфінг, Правила дорожнього руху, правова грамотність, а також наслідки вчинення правопорушень: такі теми обговорили школярі спільно з поліцейськими та рятувальниками Малинщини.

Весняні канікули в ліцеїстів області вже розпочалися та триватимуть протягом поточного тижня. Тож напередодні поліцейські й рятувальники завітали до учнів місцевих освітніх закладів.


Діти з радістю зустріли гостей. Школярі мали змогу побувати в ролі пішохода, водія, регулювальника та велосипедиста. У формі гри відпрацювали складні ситуації, які можуть трапитися з учасниками дорожнього руху на автошляху. Як уникнути неприємностей – просто, адже поліцейські наголосили на дотриманні ПДР та правилах безпеки.


Задля того, аби діти були помітні в темряві, правоохоронці подарували світловідбиваючі стрічки.


Рятувальники ж вказали про небезпечність прогулянок біля водойм за відсутності батьків та дорослих. Також фахівці ознайомили учнів з видами небезпечних предметів та нагадали правила поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних знахідок, зокрема зброї.


Школярі отримали пізнавальну інформацію, та запевнили гостей, що обов’язково дотримуватимуться правил безпеки та застерігатимуть друзів від необдуманих вчинків.


Шановні батьки, приділяйте більше уваги своїм дітям, контролюйте дозвілля за межами дому, особливо у вечірній час. Безпечних канікул!

Вчора

Сторінки:
Нагору