ТРА
Неділя
19
23:08

​На Малинщині поліція затримала жінку з кількома десятками «доз» наркотиків

Увечері 4 травня патрульні поліцейські зупинили на блокпосту, що на автошляху Київ – Ковель – Ягодин, легковик «Renault», водій якого порушив Правила дорожнього руху. В салоні також знаходилась пасажирка. Виявилось, що жінка має при собі згортки з різними речовинами, ймовірно, наркотичними та психотропними засобами.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління.


Як було встановлено, 32-річна жителька м. Коростеня ствердно відповіла на питання правоохоронців про наявність заборонених речовин та добровільно видала «запаси». У результаті слідчі вилучили у неї 35 пакунки різного фасування з порошкоподібною масою, пігулками, кристалічними та рослинними речовинами. За словами жінки, вона знайшла все це та зберігала при собі, мовляв, не знала їх призначення.


За таких обставин її затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Досудове розслідування слідчі розпочали за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Вилучені пакунки направлено для проведення експертиз.


5 травня слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Процесуальне керівництво здійснює Коростенська окружна прокуратура. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Триває встановлення походження та призначення вилученого.


Відповідно до чинного законодавства фігурантці загрожує покарання від 4 до 8 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору