КВІ
Понеділок
29
04:24

​На Вінниччині 23-річна водійка з Житомира збила 55-річну жінку

Поліцейські встановлюють обставини автопригоди, у якій травмувалася жінка

14 грудня близько 9.00 в смт Бродецьке Хмільницького району 23-річна водійка автомобіля Renault Kangoo не впоралась з керуванням та скоїла наїзд на 55-річну жінку. Потерпіла госпіталізована до місцевої лікарні. Слідство встановлює обставини та причини події.


За попередньою інформацією слідства, 23-річна водійка автомобіля Renault Kangoo, жителька м. Житомир, не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини на узбіччя та допустила наїзд на 55-річну місцеву жительку, яка йшла з велосипедом у попутному напрямку. Унаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.


Водійка освідувана, вона твереза. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.


Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати на такий самий строк. Досудове розслідування триває.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору