КВІ
Понеділок
29
04:48

​На Житомирщині чоловік обікрав свою знайому

Як нині встановлено, 22-річний місцевий житель причетний до крадіжки банківської картки з квартири приятельки, в якої він гостював. Триває досудове слідство.

До Бердичівського відділу поліції звернулась 37-річна місцева жителька із заявою про крадіжку банківської картки, за допомогою якої в подальшому з її рахунку було знято 4 тисячі гривень.


Працівникам слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, заявниця розповіла, що напередодні до неї додому приходив знайомий, після візиту якого жінка і виявила відсутність банківської картки у своєму гаманці, що знаходився у кімнаті.


– Під час проведених заходів дільничні офіцери поліції розшукали чоловіка, на якого вказала заявниця, 22-річного раніше судимого жителя району, - повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Молодик, розуміючи, що його викрито, у крадіжці зізнався. Правоохоронці вилучили в нього викрадену банківську картку, щоправда гроші він вже встиг витратити на власні потреби.


Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі строком до 3-х років

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору