ЧЕР
Понеділок
17
19:03

​На Житомирщині нетверезий водій збив дівчинку-підлітка та утік з місця ДТП

Хорошівські поліцейські затримали нетверезого керманича, який збив дівчину-підлітка та утік з місця ДТП

Повідомлення про травмування неповнолітньої в дорожньо-транспортній пригоді в Новоборівській громаді надійшло до поліції 24 травня близько 23:10. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління і медики.


У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що близько 22:30 легковик здійснив наїзд на 15-річну жительку села Старого Бобрика. Після вчиненого керманич не зупинив автомобіль та утік з місця події. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження і була ушпиталена.


Поліцейські провели низку розшукових заходів і вже за кілька годин встановили місцезнаходження причетного. З’ясовано, що після вчиненого 50-річний місцевий житель поїхав додому, де його і розшукали правоохоронці. Автомобіль «ВАЗ 21101» з механічними пошкодженнями знаходився у подвір’ї. За результатами освідування у крові чоловіка було виявлено 1,9 проміле алкоголю.


Відтак слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського районного управління затримали керманича в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині йому повідомлено про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України.


Згідно з чинним законодавством підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору