КВІ
Понеділок
29
18:45

Новорічні подарунки від колективу прокуратури Житомирської області одержали вихованці Сєвєродонецької школи-інтернату

До прокуратури Житомирської області днями зателефонувала директорка Сєвєродонецької обласної загальноосвітньої школи-інтернату Олена Легостаєва. Підставою звернутися до прокуратури Житомирщини у керівника навчального закладу було не порушення прав дітей, а зовсім інша, несподівана приємна подія.

Директор школи-інтернату висловила новорічні привітання колективу прокуратури та щиро подякувала прокурору області Любомиру Війтовичу за організацію новорічних подарунків, які одержали вихованці інтернату із Житомирщини.

Олена Валер’янівна, зокрема, сказала, що подарункам із Житомирщини раді не тільки діти, а й вчителі. Адже крім традиційних солодощів, Дід Мороз із Полісся під ялиночку поклав ще й такі очікувані речі, як оверлок для швейної машинки та набори для рукоділля (бісер, вишивки, канву, різнокольорові нитки, спеціальні голки). Тепер на уроках праці юні майстрині можуть проявити свої творчі здібності.

До відома. Як зазначено на веб-сайті школи–інтернату, це навчальний заклад для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Із 2016 року школа-інтернат приймає різновікових дітей із сімей, які мають статус малозабеспечених. У 2009 році школа-інтернат відсвяткувала 50-річчя. За весь час у школі-інтернаті склалася своя історія, працює чудовий колектив співробітників, які віддані своїй справі, розвивають кращі педагогічні традиції та майстерність, стверджують гуманізм та доброту, по-батьківськи піклуються про дітей важкої долі. Кожен з них знає, що головна мета - зробити все, щоб дітям-сиротам у школі–інтернаті жилося по-домашньому затишно, щоб вони відчували турботу та увагу.

Вчора

Сторінки:
Нагору