ТРА
Середа
15
19:07

​Одне з найбільших молокопереробних підприємств на Житомирщині має для шукачів роботи 16 вакансій

Молокопереробний завод у Радомишлі шукає працівників. Пропонована зарплата – від 10 000 до 20 000 грн.

Потрібні такі працівники:


завідувачі виробництва

головні інженери

вантажники

мікробіологи

техніки-технологи з виробництва молочних продуктів

укладальники-пакувальники

начальники котельні

підсобні робітники


До основних завдань завідувача виробництва входить забезпечення належної організації праці робітників на робочих місцях; складання графіку виходу на роботу працівників виробничого підрозділу; складання заявки на необхідну сировину, забезпечення її своєчасного одержання зі складів, контроль її кількості та якості; організація обліку, складання і своєчасного надання звітності виробничої діяльності.


Головний інженер організовує правильну експлуатацію і технічне обслуговування МТЗ та устаткування, а також своєчасний та якісний ремонт; забезпечує технічну підготовку і виконання графіків ППР; складає перелік необхідних для ремонту матеріалів і запчастин; оформлює заявки на придбання матеріалів і запасних частин, необхідних при експлуатації приладів і обладнання; забезпечує дотримання правил охорони праці та техніки безпеки при проведенні ремонтних робіт.


Технік-технолог здійснює контроль дотримання послідовності та якості операцій, що складають процес приготування молочних продуктів; розробляє та вдосконалює наявні процеси виробництва; контролює ефективність організації праці та вирішує виникаючі виробничі проблеми; здійснює розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу; здійснює контроль якості вихідної сировини та готової продукції, дотримання санітарних норм і правил.


За довідками звертатись у Радомишльський відділ Житомирської філії Житомирського ОЦЗ за адресою: м. Радомишль, вул.. Мала Житомирська, 5, тел. (097)543-35-28

Сторінки:
Нагору