ТРА
Четвер
16
15:37

​Олег Уруський ознайомився з роботою оборонних підприємств Житомирщини та Хмельниччини

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський 6-7 листопада 2020 року здійснив робочу поїздку на Житомирщину та Хмельниччину, де відвідав державні підприємства "Житомирський бронетанковий завод", "Шепетівський ремонтний завод", "Новатор" та "Науково-технічний комплекс "Завод точної механіки".

Під час візитів на оборонні підприємства Віце-прем’єр-міністр ознайомився із виробничими потужностями, ходом виробничого процесу, існуючими технологічними можливостями та поточним станом роботи. Окрім цього, обговорювалися плани подальшого розвитку та існуючі проблемні питання.


На Житомирському бронетанковому заводі особливу увагу було приділено вчасному виконанню та якісному ремонту і модернізації техніки, згідно з Державним оборонним замовленням в умовах пандемії. Також Віце-прем’єр-міністр ознайомився із зразками продукції, яка випускається заводом в інтересах внутрішнього та іноземного споживачів.


У ході візиту на "Шепетівський ремонтний завод" Олег Уруський обговорив із керівництвом підприємства перспективи вирішення нагальних проблем заводу та його подальшого розвитку. Також він ознайомився з технікою, яку виробляє підприємство, зокрема новітньою реактивною системою залпового вогню БМ-21УМ "Берест".


На хмельницькому підприємстві "Новатор" Віце-прем’єр-міністру було презентовано апарат ШВЛ, який планується до виготовлення на підприємстві за швейцарською технологією.


Під час поїздки до Кам'янця-Подільського Олег Уруський відвідав ДП "Науково-технічний комплекс "Завод точної механіки", де виготовляється артилерійсько-стрілецька зброя, яка використовується на всіх видах бронетехніки ЗСУ. На сьогодні важливим є завантаження даного підприємства замовленнями та проведення заходів із оновлення існуючої матеріально-технічної бази.

Вчора

Сторінки:
Нагору