КВІ
Понеділок
29
05:36

​Почесному ветерану України Кирилу Семенову з Житомира виповнилося 100 років

Ветерану Другої світової війни Кирилу Олександровичу Семенову з Житомира виповнилося 100 років. Про це повідомила у Facebook Житомирська міська рада.

Кирило Семенов має численні ордени та нагороди. Прослужив 27 років. У званні полковника був звільнений в запас у 1969 році. З 2011 – почесний ветеран України.


"У 1942 році, після закінчення 10 класу, Кирило Семенов був призваний до армії. Після отримання тяжкого поранення, пройшов курс лікування і повернувся до війська. Далі – знову поранення, і знову повернення на фронт", – йдеться у повідомленні.


Про секрет довголіття Кирило Олександрович без роздумів розповів:


"Ніколи нікому не заздрив. У когось може більше можливостей, тому він має більше. Кожному своє. І кожен такий, який є. Жити по-чесному потрібно".


Із ювілеєм ветерана привітав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.


"Кирило Олександрович точно знає, що таке війна. Він знає, що війна — це горе, біль та втрати… Такі люди, як він, знають, що війна виправдана лише тоді, коли вона йде за захист держави. Тут величезна подяка нашим хлопцям, які зараз на передовій. Дай їм Бог повернутися живими і дожити до 100 років. Кирилу Олександровичу бажаю стійкості та ще багатьох років у здоров'ї та мирі", – сказав Сергій Сухомлин.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору