КВІ
Понеділок
29
19:27

​Поліція проводить досудове розслідування щодо забруднення річки Батиївка в Брусилові

Слідче відділення Житомирського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області проводить досудове розслідування по факту забруднення нечистотами річки Батиївка на території Брусилівської громади. Про це йдеться у відповіді начальника відділу поліції №2 Житомирського райуправління Вадима Жикевича, отриманої 23 січня на запит Суспільного.

Зокрема, у відповіді йдеться про те, що у провадженні слідчого відділення перебуває кримінальне провадження від першого січня 2023 року за ознаками частини першої статті 242 Кримінального кодексу України по факту забруднення нечистотами річки Батиївка на території Брусилівської громади. І по цьому факту проводиться досудове розслідування.


На запитання Суспільного щодо надання інформації про звернення до поліції старости Карабачинського старостату Брусилівської громади Аліни Святнюк стосовно погроз від керівника Брусилівського маслозаводу Миколи Вознюка отримана відповідь, що по цьому факту проводиться перевірка.


"Звернення Аліни Святнюк з приводу можливого вчинення неправомірних дій Миколою Вознюком внесено до інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України» третього січня 2023 року. За вказаним фактом проводиться перевірка, відповідно до Закону України "Про звернення громадян", – йдеться у відповіді на інформаційний запит та додається, що про результати перевірки повідомлять Аліну Святнюк.


Суспільне зв’язалося із Аліною Святнюк, яка повідомила, що станом на 24 січня відповідь від поліції їй поки не надходила.

Вчора

Сторінки:
Нагору