ЧЕР
Неділя
16
02:32

​Поліція розслідує подвійну ДТП у Коростенському районі

Зіткнення кількох автомобілів відбулось 20 травня близько 14:30 на 100 км автошляху Київ – Ковель – Ягодин, поблизу с. Малинівки. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Коростенського райуправління та патрульні поліцейські УПП області.

Попередньо встановлено, що під час руху в автомобілі «Volkswagen Passat», за кермом якого перебував 32-річний житель м. Малина, лопнуло заднє колесо. Через це відбувся занос транспортного засобу та його зіткнення з кросовером «Mitsubishi Outlander» під керуванням 64-річного жителя Дніпропетровщини, що рухався у попутному напрямку. Внаслідок удару обидва автомобіля потрапили на зустрічну смугу руху та відбулося їх зіткнення з вантажівкою «Mercedes-Benz Actros», якою керував 49-річний житель Одещини.



У результаті ДТП травми отримала пасажирка автомобіля «Mitsubishi», 16-річна жителька Дніпропетровської області. Дівчинку було госпіталізовано до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні.



Нині триває встановлення всіх обставин події у межах досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Вчора

Сторінки:
Нагору