КВІ
Понеділок
29
19:46

​Поліція встановлює обставини травмування у ДТП жителя смт Романова

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 липня близько 05:10 на вулиці селища. У результаті зіткнення автомобіля з мотоциклом травми отримав водій двоколісника.

Попередньо, водійка автомобіля ВАЗ, 43-річна жителька Романівської громади, рухаючись вулицею селища, здійснила виїзд на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з мотоциклом «Skymoto» під керуванням 67-річного місцевого жителя. Унаслідок зіткнення мотоцикліст отримав травми та був ушпиталений до лікарні.


Наразі за вказаним фактом слідчі райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Водіям автомобілів поліція нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.


Шановні водії мототранспорту! Будьте вкрай уважні та обережні. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Використовуйте захисні шоломи та інші пристосування, що допоможуть знизити ризик травмування у разі дорожніх інцидентів.

Вчора

Сторінки:
Нагору