ЧЕР
Неділя
16
20:32

​Пряме сполучення з Житомирщиною. Визначено переможців конкурсу на міжобласні маршрути

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури оголосило результати конкурсу на міжобласні автобусні маршрути. Це перший конкурс з початку 2024 року.

Визначення переможців дозволить забезпечити пряме сполучення та роботу легальних перевізників на маршрутах в Київській, Черкаській, Житомирській та Рівненській областях.


“Поступово відновлюємо проведення конкурсів на міжобласні маршрути. На черзі – ще 53 маршрути, щодо яких Міністерство отримало звернення від громад, перевізників та органів місцевого самоврядування. Разом з тим, процедура проведення конкурсу потребує цифровізації. Після запуску онлайн-кабінета для міжнародних перевізників, наступним кроком буде можливість електронної подачі документів для внутрішніх конкурсів. Це дозволить мінімізувати будь-які ризики у проведенні конкурсів та пришвидшити процес”, – наголосив Сергій Деркач, заступник міністра розвитку громад, території та інфраструктури.


Загалом, конкурсна комісія розглянула на засіданні пропозиції від 9 перевізників, які подались на 10 міжобласних маршрутів. Із заявами про необхідність їх обслуговування раніше звертались органи місцевого самоврядування, перевізники та представники громад.

Вчора

Сторінки:
Нагору