ТРА
Середа
15
16:20

​Протягом минулого тижня коронавірусну інфекцію виявили у 1258 жителів Житомирщини, – Віктор Градівський

Про це йшлося сьогодні, 15 лютого, на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської ОДА щодо ситуації з коронавірусом в області за участю заступника голови облдержадміністрації Віктора Градівського та начальника відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергія Березовського.

“Статистика захворювання за минулий тиждень на COVID-19 невтішна – коронавірусну інфекцію виявили у 1258 жителів Житомирщини, що на 30% більше порівняно з минулим тижнем. Одужало 815 осіб та, на жаль, померло 18”, – повідомив Віктор Градівський.


Заступник голови ОДА також наголосив на необхідності дотримання всіх протиепідемічних заходів, оскільки карантин ще й досі триває і коронавірусна інфекція COVID-19 ще не відступила повністю.


За наданою Департаментом охорони здоров’я ОДА інформацією, станом на 15 лютого у лікарнях Житомирської області пацієнтами, хворими на COVID-19, зайнято 22,67% від загальної кількості ліжок.


Так, у лікарнях, які внесені до переліку закладів охорони здоров`я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, – всього 2525 ліжок, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, з яких 475 зайнято хворими на COVID-19 та 134 – пацієнтами з підозрою на COVID-19;

кількість ліжок у лікарнях резерву – всього 161 ліжко, визначене для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, з яких 0 зайнято хворими на COVID-19 та 0 – пацієнтами з підозрою на COVID-19.

Сторінки:
Нагору