ТРА
Субота
18
09:44

​Робимо все можливе, щоб мінімізувати ризики при проведенні НМТ на Житомирщині, — Юрій Денисовець

Сьогодні, 12 липня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець провів онлайн-нараду щодо проведення в області національного мультипредметного тесту. Також участь у нараді взяли представники профільних структурних підрозділів ОВА, тимчасових екзаменаційних центрів, а також силових структур Житомирщини.

Так, під час наради були обговорені питання безпеки абітурієнтів під час проведення НМТ, розклад та готовність закладів до прийому учасників тесту, а також низку інших організаційних питань.


Директорка Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА Наталія Осипович повідомила, що у Житомирській області 6671 абітурієнт підтвердив свою участь у національному мультипредметному тесті, основна частина з яких буде проходити тестування під час першої сесії — 18 липня.


Юрій Денисовець ще раз наголосив, що головна вимога до пунктів тестування – безпека.


«Робимо все можливе, щоб мінімізувати ризики при проведенні національного мультипредметного тесту. Обов’язковою умовою для організації тимчасового екзаменаційного центру є наявність укриття, куди в разі оголошення повітряної тривоги зобов’язані спуститися усі учасники тестування та інструктори. Тестування в цьому разі перервуть і продовжать уже після скасування повітряної тривоги», – зазначив заступник начальника ОВА.

Вчора

Сторінки:
Нагору